دارک لایت Dark Light

دارک لایت Dark Light تلاش همکاران ما در دارک لایت تامین و تجهیز چراغ و روشنایی ساختمان برای فعالان حوزه ساختمان است. کیفیت، سرعت تامین، قیمت مناسب و ارائه بهترین پیشنهاد بازار مهمترین تمایز سومارکت است.

مجموعه دارک لایت برای انبوه سازان و پروژه های ساختمانی، خدمات رایگان مشاوره، بازدید و طراحی پروژه های ساختمانی را ارائه می دهد. همچنین در حوزه اجرا، از مرحله سیم کشی و سیم بندی تا لایتینگ و نورپردازی ساختمان خدمات تخصصی و اجرا ارائه می کند.


چراغ های مگنتی و چراغ مولتی ترک

یکی از مهمترین تحولات نورپردازی در سال های اخیر تغییر و جابجایی است . در واقع دیگر شما می توانید از حرکت منبع نور در فضای خانه یا اداره استفاده کنید و بر اساس چیدمان و تغییر چیدمان وسایل خانه و محل کار و حتی مراکز تجاری چیدمان نور را هم بدون سیم کشی و تغییرات خاص در حوزه برقکاری خودتان انجام دهید . در چراغ های مگنتی یا مولتی ترک اتصالات جدید و با ایمنی بالاتر این امکان را به مصرف کنندگان می دهد که بدون خطر برق گرفتگی و بدون اینکه محدودیتی داشته باشند منابع نور نصب شده در فضای خود را حرکت دهند و زاویه تابش و حتی در برخی موارد مقدار نور را هم بر حسب دلخواه خود تغییر دهند .

چراغ های مگنتی و چراغ مولتی ترک چراغ ریلی مگنتی

به طور کلی چند نوع چراغ برای ریل های مغناطیسی وجود دارد: نورافکن, چراغ های مشبک, چراغ های آویز و چراغ های ریلی که بسیار کاربردی هستند. چه برای نورپردازی تاکیدی, تزینی و کاربردی و چه برای برجسته کردن ساختمان‌ها یا اشیاء استفاده می‌شود, ویا کلی برای تامین روشنایی و اولیه می‌توانید با توجه به نیاز خود از انواه چراغ مگنتی بهره ببرید.

  • چراغ ریلی مگنتی
  • چراغ آویز مگنتی/li>
  • چراغ ال ای دی خطی مگنتی/li>
  • چراغ پروژکتوری مگنتی/li>
  • چراغ مگنتی نورافکن

از چراغ های مگنتی می‌توان در نورپردازی تجاری, مانند فروشگاه‌های لباس, جواهرات ‌فروشی, سالن‌های نمایشگاه و مکان‌هایی که نیاز به نورپردازی و جلوه‌های تزئینی دارند, استفاده کرد. اما به دلیل ظاهر خاص و مدرن, انعطاف پذیری بالا و مزایای بارگیری و تخلیه آسان, روز به روز مورد علاقه افراد بیشتری قرار می‌گیرد. ظهور چراغ‌ های مگنتی و روند توسعه چراغ‌ های مغناطیسی پیچیده محدودیت‌های مناسبت‌های نصب چراغ‌های مسیر قبلی را شکسته است.

هالوژن گچی یا چراغ گچی

این تحولات حتی در زیرسازی هم رخ داده است . حالا با ظهور هالوژن های گچی ، المان های نوری با هماهنگی بیشتری با سطح کار مثل سقف و دیوار قابل استفاده است . طرحهای ترکیبی با نصب و اجرای ساده فراهم شده است . یک قاب از جنس رزین و گچ که خاصیت رنگ پذیری و هماهنگی با سطح کار شده را دارد . مدل های تکی، دوتایی و چندتایی و حتی خطی باعث شده که دست برقکاران، معماران و ساختمان سازان را در طراحی نورپردازی باز کند. چراغ های گچی به دلیل جنس همسان با المان های معماری مانند سقف و دیوار امکان ادغام در فضای معماری رو به بهترین شکل فراهم می کنند و در طراحی های مدرن و مینیمال امرزی بسیار مورد توجه معماران و طراحان قرار گرفته اند.

هالوژن گچی یا چراغ گچی نصب هالوژن گچی

قیمت هالوژن گچی

قیمت هالوژن گچی با توجه به تولید داخل و اینکه دارک لایت تامین کننده اصلی لاله زار است و با توجه به زیبایی ایی که به دکوراسیون می دهد بسیار مناسب و به صرفه است است. تولید این محصول در داخل ایران و عرضه اش در بازار لاله زار دارای قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا هستند.. برای استعلام قیمت فریم گچی و خرید با قیمت مناسب برای پروژه های ساختمانی با ما تماس بگیرید.

نصب هالوژن گچی

در مورد چراغ گچی، بیش از یک انتخاب برای نصب و اجرا امکان پذیر است. می توانید روی پایه های گرد یا مربع تکیه کنید و در حالی که پایه های تکی وجود دارد، می توانید پایه های دوقلو با دو چراغ را برای طراحی انتخاب کنید. لذا، دیگر مهم نیست که به چه نوع روشنایی ای نیاز دارید و چقدر به آن نورپردازی نیاز است، این چراغ های توکار گچی یک انتخاب خوب است که دارک لایت برای شما فراهم می کند.

پنل گچی
پنل گچی هالوژن یا همان هالوژن گچی از نوع توکار است، دارای خصوصیت بسیار یونیکی است که قابل قیاس با سایر هالوژن و فریم های موجود در بازار لاله زار نیست .این فریم های گچی به راحتی داخل سقف کناف نصب شده و بعد از نصب می‌توانید پنل گچی هالوژن را رنگ سقف یا کناف تغییر دهید و به طوری که ظاهری بسیار یکدست و هماهنگ با سقف داشته باشد.

چراغ خطی یا لاین نوری

محبوب ترین المان نوری این روزها لاین های نوری یا چراغ خطی است که نوری ظریف و جادویی را ارائه می دهد . اشکال هندسی و ترکیبی امکان نورپردازی خاص را به فضاهای مختلف می دهد . لاین های نوری آنقدر متنوع شده اند که حتی در کف و قرنیزها و کنج ها هم قابل استفاده شده اند . و حالا انواع ضدآب و گرد و غبار یا به اصطلاح چراغ IP دارهم دست معماران و متخصصین دکوراسیون داخلی را به فضاهای مرطوب و محیط بیرونی هم باز کرده است . حتی گسترده این خطوط نورانی به آشپزخانه هم وارد شده است و لاین نوری زیرکابینتی حداکثر نور را برای فضای آشپزخانه تامین می کند و زیبایی دوچندان را ایجاد می کند.

چراغ های خطی در هر مدلی که نصب شوند می‌توانند لبه دار یا بدون لبه باشند که اصطلاحا تریم لس نامیده می‌شوند. گاهی ممکن است در یک محیط نیاز به طراحی ساده و زیبا داشته باشید که استفاده از چراغ های بدون لبه می‌تواند این حالت را ایجاد کند. در صورتی که قصد دارید چراغ خطی را از نوع بدون لبه یا لبه دار انتخاب کنید به سایز برش کناف توجه کنید. برای مشاوره خرید چراغ خطی می‌توانید از کارشناسان دارک لایت راهنمایی بگیرید.

چراغ خطی توکار

چراغ های خطی دارای شکل مستطیلی خطی هستند که به صورت توکار داخل سقف های معمولی یا سقف های کاذب نصب می‌شوند البته در انتخاب این چراغ ها باید توجه کرد که امکان نصب آنها به صورت توکار وجود داشته باشد و به ابعاد و اندازه آنها قبل از خرید توجه شود تا در زمان نصب دچار مشکل نشوید به طور مثال در صورت استفاده از سقف های کاذب چراغ های توکار انتخاب های مناسبی هستند. کاربرد این چراغ ها همانند چراغ های اداری و تجاری در سقف های کاذب مجتمع های تجاری, ساختمان های اداری , هتل ها, راهروها, رستوران ها, کافی شاپ ها و غیره می‌باشد.

چراغ خطی روکار

این مدل از چراغ های لاین نیازی به ایجاد حفره و برش در سقف ندارند و به صورت روکار روی دیوار یا سقف محیط های مختلف نصب می‌شوند پس اگر شما قصد نورپردازی در فضایی را دارید که سقف های آن از قبل اجرا شده است بهترین گزینه استفاده از چراغ های خطی روکار یا آویز است که بدون نگرانی از نحوه نصب مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاربرد این چراغ ها نیز مانند چراغ های توکار در سقف های کاذب مجتمع های تجاری, ساختمان های اداری , هتل ها, راهروها, رستوران ها, کافی شاپ ها و غیره می‌باشد.

چراغ خطی آویز

چراغ های لاین آویز نیازی به ایجاد برش در سقف ندارند و به راحتی با کمک پایه ای نصب می‌شوند البته تفاوت چراغ های آویز با چراغ های روکار این است که با استفاده از آویز های خطی می‌توان خطوط نوری مختلفی را ایجاد کرد و فضای مدرن تری را به وجود آورد. البته نکته دیگر در انتخاب چراغ آویز خطی این است که به ارتفاع سقف توجه شود زیرا در استانداردهای نورپردازی از چراغ های آویز برای سقف های بلند استفاده می‌شود.

پنل های ال ای دی

اولین چالش در نورپردازی بوجود آوردن یک سطح نورانی و یکنواخت برای معماران در گذشته بود . با ظهور تکنولوژی ال ای دی و قرار گرفتن led ها کنار هم و استفاده از یک سطح SMD پنل های ال ای دی تولید شدند . این پنل ها به اشکال مختلف تولید می شوند ولی محبوبترین آنها به شکل گرد، مستطیل و مربع هستند . بیشترین استفاده از نوع توکار این پنل ها در محیط هایی با سقف کاذب هستند. پنل های توکار هم سطح و یکنواخت با سقف های کاذب پارکینگ ها ، ادارات و بیمارستان ها مورد استفاده قرار می گیرند . و پنل های روکار برای استفاده در نشان دادن سقف بلندتر در فضاهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرند . نوری بدون ایجاد سایه و یکنواحت و وقتی از نوع نور طبیعی اش باشد یک فضای طبیعی نورانی همچون روز را تداعی می کند .
با بررسی نورپردازی جدید در خانه ها درمی‌یابیم که استفاده از انواع پنل سقفی ال ای دی علاوه بر تامین روشنایی محیط کاربردهای زیادی هم در زیباسازی دکوراسیون محیط دارند. قبل از بررسی ویژگی های این چراغ ها بد نیست با تعاریف لامپ های به کار رفته در پنل های سقفی آشنا شوید :

چراغ SMD یا چراغ پنلی SMD یکی از جدیدترین چراغ های تولید شده در بازار است که در ساختمان داخلی آنها از لامپ SMD استفاده می‌شود. لامپ SMD در واقع مخفف عبارت انگلیسی Surface Mounted Device می‌باشد. اس ام دی نوعی تکنولوژی در ساخت محصولات الکترونیکی محسوب می‌شود. و برای ساخت قطعاتی به کار می‌رود که به صورت سطحی نصب می‌شوند. این قطعات در واقع آی سی هایی با پایه کوتاه هستند که بدون سوراخ شدن روی بورد نصب می‌شوند.

با استفاده از انواع لامپ SMD علاوه بر اینکه می‌توانید در مصرف برق صرفه جویی نمایید. در عین حال از نوری با کیفیت بالا برخودار می‌گردید. همچنین نکته دیگر در استفاده از چراغ های SMD این است که گرمای بسیار کمتری نسبت به چراغ های قدیمی تولید می‌کنند و طول عمر بالاتری نیز دارند.

چراغ COB یا چراغ پنلی COB نیز در دسته جدیدترین تولیدات روشنایی قرار دارند که مطابق با تکنولوژی روز دنیا ساخته می‌شوند. امروزه نسبت به سیستم های روشنایی قدیمی‌کاربرد و کارایی بالاتری دارند. علت نامگذاری این چراغ ها این است که در ساختمان داخلی چراغ های COB که به صورت روکار یا توکار به کار می‌روند. یک لامپ COB به کار رفته است.
کلمه COB مخفف عبارت Chips on Board می‌باشد که به معنی چیپ های الکترونیکی چسبیده شده روی بردهای الکترونیکی هستند. در این نوع لامپ ها تعداد زیادی چیپ یا دیود کنار هم قرار دارند که به صورت یک مرکز نورانی دیده می‌شود. از مزایای استفاده از چراغ های COB مصرف پایین انرژی, طور عمر بالا و تولید نور بسیار زیاد با کیفیت بالا می‌باشد.
پنل سقفی SMD و COB دارای ویژگی هایی هستند که شما برای استفاده از آنها ترغیب می‌نماید. مثلا از خصوصیات بارز این چراغ ها داشتن برنامه و ریموت کنترل است که به شما امکان روشن و خاموش کردن چراغ های پنلی را از هر قسمت از محیط می‌دهد.
گاهی لازم است برای تغییر دکوراسیون یک محیط رنگ دیوارها یا کفپوش ها تغییر کند. اما می‌توان در صورتیکه امکان انجام این کارها وجود ندارد, از چراغ های پنلی SMD یا چراغ های پنلی COB نوع روکار یا توکار در رنگ های مختلف استفاده کرد تا محیط اطرافتان تغییر یابد. چراغ زیرپله ای یا کنار پله ای و چراغ پارکتی پله ها و کف های پارکتی المان های معماری و ساختمانی ای هستند که به دلیل تکرار و سطح محدود هم نیاز به نور دارند و هم اینکه قرار نیست خیلی نورانی باشند . صرفا استفاده از چراغ زیرپله ای یا پارکتی برای نشان دادن محدوده ها است . چراغ هایی با مقاومت بالا در مقابل سایش و گردو غبار و حتی رطوبت که خود را در سطح پله یا کف پارکت جای می دهند . چراغ های پارکتی، چراغ زیرپله ای یا کنار پله ای غالبا با وات کم و نوری که خیرگی و آزاردهنده نباشد علاوه بر مشخص کردن محدوده ها، به زیبایی و نظم بصری کمک می کند . در واقع خلاقیت معماران و متخصصین دکوراسیون داخلی از سقف به دیوارها و حالا به کف فضاها رسیده است. در ساختمان داخلی این چراغ ها از لامپ های ال ای دی استفاده شده است که در مقایسه با لامپ های دیگر دارای مصرف انرژی پایین تر و شدت و کیفیت نور بالاتری می‌باشند در واقع با استفاده از لامپ های LED ال ای دی این امکان برای شما فراهم می‌گردد تا طول عمر چراغ خود را افزایش دهید و برای دریافت نور بیشتر هزینه کمتری را پرداخت نمایید.

چراغ ریلی و چراغ استوانه ای

فضاهای تجاری، فروشگاهی و گالری ها نیاز به یک منبع متحرک دارند که علاوه بر نور، القای نگاه و توجه را هم به بازدیدکنندگان انجام دهند. چراغ هایی با شکل استوانه ای این القا توجه را تامین می کنند . چراغ های استوانه ای با ارتغاع و قطرهای مختلف حتی در کنار هم می تواند به طراحی نورپردازی هم منجر شود . و در نوع چراغ ریلی این استوانه ها حالا حرکت می کنند و زاویه دار می شوند . این چراغ ها به دلیل اینکه مدام در حال تغییر توسط مصرف کننده هستند . با ولتاژ مناسب و اتصالات ایمن تولید می شوند و به شکل ساده ای در ریل حرکت می کنند یا زاویه آنها تغییر می کند . در هنگام انتخاب نور چراغ ها, باید به شرایط استفاده از آن ها توجه ویژه ای داشت. این شرایط می‌توانند تعیین کننده نوع نور و تعداد چراغ ها باشد. به طور کلی چراغ های ریلی در ترکیبی از نور زرد و سفید انجام می‌گیرد تا نهایتا رنگ نور بهتری به دست آید, اما به طور ویژه می‌توان گفت در صورتی که چراغ ریلی برای اماکنی مانند گالری جواهرات یا بوتیک و مزون استفاده شود, چراغ ریلی با روشنایی زرد یا آفتابی پیشنهاد می‌شود؛ چرا که نور زرد به رنگ طبیعی نور نزدیک تر بوده و رنگ پارچه یا طلا را زیبا تر و درخشان تر می‌سازد. استفاده از نور سفید در داروخانه ها می‌تواند رنگ روشن تری که تداعی کننده تمیزی بیشتر است را ارائه کند. انتخاب رنگ نور سفید و یا زرد کاملا سلیقه ای است و بر اساس میزان و رنگ نور محیط خارجی, نوع و رنگ غالب دکوراسیون داخلی, نوع محصول فروشی و … انجام می‌گیرد

ریل ها و اتصالات

ریل ها و اتصالات, اعضای سازنده خاص چراغ های ریلی هستند و همین موارد هستند که این محصول را نسبت به دیگر روشنایی ها, متمایز می‌سازند. این ریل ها در ابعاد و رنگ های مختلفی موجود می‌باشند که می‌توان متناسب با نوع کاربری و شرایط مورد استفاده, بهترین گزینه را انتخاب نمود. برای قرارگیری این ریل ها در کنار یکدیگر بنا به ضرورت از رابط هایی به شکل I, L, T و X استفاده می‌شود.

پایه ها
پایه ها که اتصال مستقیم لامپ ها به ریل را برقرار می‌سازند, در دو نوع کلی طراحی و ساخته می‌شوند. دسته اول پایه هایی هستند که قابلیت اتصال لامپ دارند و دسته دوم گروهی که پایه و لامپ به صورت یک ترکیب بر روی ریل نصب می‌گردد. پایه ها در ابعاد و شکل های مختلفی وجود دارند و می‌توان از میان طیف گسترده آن ها متناسب ترین طرح و رنگ را انتخاب کرد.

سیم کشی

سیم کشی چراغ های ریلی همانند دیگر روشنایی ها انجام می‌گیرد. با این تفاوت که باید قرارگیری همزمان سیم ها و چراغ ها در ریل نگهدارنده را در نظر داشت. می‌توان روشنایی این چراغ ها را با استفاده از ریموت کنترل کرد. همچنین این امکان وجود دارد که با استفاده از کلید های معمولی, خاموش یا روشن بودن این چراغ ها را تنظیم کرد.

چراغ دکوراتیو

ساده ترین خلاقیت تولید کنندگان حوزه برق و روشنایی را در چراغ های دکوراتیو می توان دید. شکل ظاهری زیبا و خاص از یک طرف و تامین نور و امکان ترکیب آنها با هم از طرفی دیگر دست معماران و دکوراسیون کارها را برای خلاقیت بیشتر و ایده گرفتن باز کرده است . این چراغ ها در توالی و تعداد چندتایی براحتی زیبایی را در فضای بیرونی و داخل ساختمان فراهم می کند . از یک سطح گرد که تداعی سیاره ها را می کند تا اشکال مکعب و نورپردازی دو یا چهار طرفه همه و همه بسادگی نورپردازی و زیبایی را به ارمغان می آورد .

چراغ های دکوراتیو با داشتن قیمت مناسب در دسته چراغ های مقرون به صرفه و ارزان و در عین حال بادوام قرار می‌گیرند. چراغ های دکوراتیو به دلیل استفاده از تکنولوژی ال ای دی مصرف برق ناچیزی دارند بنابراین در محیط های مختلف می‌توان با خیال راحت از این چراغ های تزیینی استفاده کرد. یکی از ویژگی های منحصر به فرد چراغ های دکوراتیو این است که به دلیل بهره بردن از لامپ های ال ای دی , 90 درصد انرژی در این چراغ ها به نور تبدیل می‌شود در حالیکه در لامپ های قدیمی‌تنها 10 درصد از انرژی به نور تبدیل می‌شود و 90 درصد آن هدر می‌رود. چراغ های دکوراتیو از لامپ های LED ال ای دی استفاده می‌کنند که به دلیل پایین بودن ولتاژ برق آنها ایمن هستند همچنین داغ نمی‌شوند در نتیجه هنگام برخود دست با این چراغ ها , دست را نمی‌سوزانند. چراغ های دکوراتیو در رنگ های مختلفی تولید می‌شوند , گاهی لامپ های استفاده شده در چراغ های دکوراتیو مهتابی , آفتابی یا ترکیبی از هردو است و یا به صورت رنگین کمانی و فول کالر به بازار عرضه شده اند که در بعضی مدل ها قابلیت تغییر رنگ با ریموت کنترل نیز وجود دارد.

چراغ های دکوراتیو با داشتن حجم کوچک و تنوع بالا در رنگ گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در فضای داخل و خارج ساختمان ها می‌باشند که نه تنها برای روشن کردن محیط استفاده می‌شوند بلکه می‌توانند جلوه های نوری زیبا و چشم نوازی ایجاد کنند. در حال حاضر تولید لامپ های LED ال ای دی در جهان به سرعت در حال پیشرفت است و استفاده از آنها در طراحی دکوراسیون داخلی منازل بسیار متداول شده است زیرا با استفاده از لنزهای مختلف در جراغ های دکوراتیو می‌توان زاویه پخش نور و همچنین زاویه پرتاب نور را تنظیم کرد که این ویژگی ها کمک می‌کند تا چراغ های دکوراتیو از المان های مهم در طراحی دکوراسیون داخلی باشند.

ریسه های ال ای دی

وقتی معماران و متخصصین دکوراسیون داخلی هیچ محدودیتی در خلاقیت ندارند نیاز به یک المان ساده و سریع برای فضاسازی نوری در همه جا هستند . از نمای ساختمان، فضای بیرونی و حیاط تا فضای داخلی و نور مخفی فضاهایی هستند که می توان از ریسه ها استفاده کرد. ریسه های شلنگی، فلکسی و ضدآب و گردوغبار یا همان ریسه IP دار انواع مختلفی از ریسه ها هستند که براساس فضای مورد استفاده انتخاب می شوند . ریسه ها توالی ال ای دی هاست که امکان میزان نور مختلف و حتی رنگ های مختلف را فراهم می کند . این ریسه ها با تنظیمات امکان تغییر رنگ را هم دارند . در نمای ساختمان ریسه ها همراه پروژکتورهای والواشر زیبایی ساختمان را در تاریکی شب به رخ می کشد .

ریسه های ال ای دی ریسه ال ای دی نواری

ریسه نئون فلکسی

ریسه نئون فلکسی یکی از انواع محصولات پرطرفدار ریسه ال ای دی است. ریسه نئون فلکسی دارای نور کاملا یکنواخت می‌باشد. نور یکنواخت و بدون نقطه ریسه موجب شده موارد کاربرد آن در جاهای خاص باشد. اغلب در ساخت انواع المان های خاص و نوشته های تابلو تبلیغات و یا در نمای ساختمان های تجاری و فروشگاه ها و ... از ریسه نئون استفاده می‌شود. این نوع ریسه به آسانی قابل نصب است و به راحتی می‌تواند برش داده شود, خم شود و مورد استفاده قرار گیرد. استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا در تولید ریسه نئون فلکسی موجب بالا رفتن کارایی این سیستم روشنایی شده است. قیمت این ریسه از ریسه های ال ای دی نواری کمی‌بیشتر است. ریسه نئون فلکسی ال ای دی دارای ولتاژ 220 ولت در رنگ نور های آفتابی, مهتابی, امبر, بنفش, قرمز, آبی و سبز قابل سفارش است و حتی rgb قابل سفارش است.

ریسه ال ای دی نواری

در معماری مدرن امروزی در بسیاری از سرویس بهداشتی ها آینه را با کمی‌فاصله از دیوار ریسه نواری را نصب می‌کنند. و دور تا دور آن را با ریسه های شلنگی روشن می‌کنند که زیبایی خاصی را به فضا می‌دهد. یکی مهمترین فاکتور ها برای زیبا سازی نما, نحوه نورپردازی آن است. که این ریسه ها کمک بسزایی به طراح ها می‌کند تا طرح روشنایی دلخواهشان را پیاده کنند و طرح معماری خود را شاخص نمایند. همچنین از این روش برای تابلو ها یا المان های برجسته ی دیگر هم می‌توان بهره جست. رسه نواری به خاطر خطی بودن انتخاب مناسبی برای مشخص کردن و راهنمای مسیر می‌باشد. لذا می‌توان از این نوار های ال ای دی در کنار مسیر ها و راهرو ها یا حتی زیر پله ها یا پشت نرده ها استفاده کرد که حتی در تاریکی شب هم بتوان به راحتی مسیر را پیدا کرد. در آشپزخانه ها برای روشن کرد فضای کار زیر کابینت ها یا داخل کمد ها از ریسه های نواری استفاده می‌کنند که نور یک دستی را به فضا می‌دهد.

ریسه ال ای دی شلنگی

ریسه شلنگی که از تکنولوژی LED ال ای دی SMD در ساخت منابع نوری آن استفاده شده. یکی از مناسب ترین انواع ریسه در اکر مصارف می‌باشد. مصرف برق در ریسه های اس ام دی بسیار کم است. نور تولید شده توسط این محصولات با کیفیت و بسیار مطلوب می‌باشد و از تمامی‌جهت تابش دارد. چرا که ساختار آن به گونه ای است که از تمامی‌زوایا نور بتابد برای همین هم نام آن ریسه شلنگی است. همچنین این نوع قابلیت را دارد که به ریموت کنترل از راه دور مجهز شود. ریسه شلنگی SMD در دو مدل تک رنگ و مولتی کالر یا ریسه RGB در بازار عرضه می‌شوند. در نوع تک رنگ ریسه تنها یک رنگ نور را ارائه می‌دهد. اما در مدل ریسه هفت رنگ, قابلیت تغییر رنگ نور ریسه شلنگی وجود دارد. همچنین رنگ نور ریسه قابل کنترل است و گاه دارای رقص نور های مختلفی هستند که می‌توان از آن برای زیبایی بیشتر محیط استفاده کرد.

پروژکتور والواشر

وقتی معماران نیاز دارند که فضای بیرونی را یک نور پخش شونده روشن کند و در مکمل نورهای دیگر محیط باشد از والواشر ها استفاده می کنند. نوری خاص که امکان زاویه دهی دارد و در ترکیب ریسه های نما و حتی چراغ های دکوراتیو فضاهای بیرونی یک نورپردازی کامل را ایجاد می کند . این والواشر ها ضدآب و گردوغبار هستند . والواشرهای IP دار در محیط های استخرها هم قابل استفاده است و در ترکیب انعکاس آب زیبایی دوچندان را به فضاهای استخری و آب نماها می دهد.

تعمیرات انواع چراغ
طراحی و اجرا